Onderhoud

Goede dakgoten en de aansluitende hemelwaterafvoer zijn essentieel om de neerslag die ze via uw dak opvangen te verwerken en af te voeren naar het rioleringsstelsel. Ongemerkt verzamelt uw dakgoot echter bladeren en ander vuil waardoor ze verstopt kan raken, wat voor schade en lekkage kan zorgen. Ook kunnen door ouderdom en slijtage na verloop van tijd lekken in een dakgoot ontstaan. Er kan corrosie ontstaan op uw goot en onderdelen kunnen losraken.

Een verstopte afvoer kunt u misschien nog eenvoudig zelf oplossen door vuil en bladeren uit de afvoer te verwijderen. In het geval van losgeraakte of beschadigde onderdelen is het echter verstandig om een vakman in te schakelen.

Reparatie

Poulssen Installaties komt graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en vast te stellen of reparatie van uw dakgoot mogelijk is of dat deze (gedeeltelijk) vervangen moet worden. In beide situaties lossen wij het euvel graag voor u op. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven zodat u niet alleen kunt vertrouwen op onze eigen gedegen vakkennis, maar zich tegelijkertijd verzekerd weet van het gebruik van kwalitatief optimale producten.